Global Visions International Education tüm gün boyunca online ve ofis görüşmeleri ile sizlere hizmet vermektedir. Yapmanız gereken tek şey online yada yüz yüze görüşmenizin randevusunu önceden oluşturmanız. Lütfen ofis görüşmeleriniz ya da online görüşmeleriniz için randevu oluşturunuz. Ocak, Mayıs ve Eylül 2024 dönemi için ÇOK ÖZEL FİYATLARLA DIL OKULLARI, ÇALIŞMA İZİNLİ DİPLOMA PROGRAMLARI, WORK AND STUDY, WORK AND TRAVEL, MAAŞLI STAJ kayıtlarımız ve YURTDIŞI ÜNİVERSİTELERİNİN ÖZEL TÜRKİYE BURSLARIYLA GÜZ 2024 AKADEMIK KAYITLARI devam etmektedir. Uzman danışmanlarımız sizlere aşağıdaki numaralardan telefon veya WhatsApp yoluyla destek vermekte, hem ofiste yüz yüze görüşme hem de çevrimiçi video kanalları ile görüşme yapmaktadır. Work and Study ve Akademik Programlar hakkında detaylı bilgi almak için yapmanız gereken tek şey ofis yada online randevusu oluşturmak yada aşağıdaki numaralardan uzman danışmanlarımıza telefon yada WhatsApp ile ulaşmak. Danışmanlarımızın uzmanlık alanlarını ve GSM/Whatsapp numaralarını aşağıda bulabilirsiniz . Dilerseniz yüz yüze yada online görüşme yapmak için kendileri ile direk iletişime geçebilirsiniz. Türkiye'nin Her Yerinden Ulaşabileceğiniz Santral : 0212 244 25 72
Çalışma İzinli Programlar – Work and Study – Akademik Programlar- Dil Okulları- Yaz Okuları- Work and Travel – Maaşlı Staj Tüm Departmanlar için Randevu oluşturabileceğiniz Direk Santral Numaralarımız GSM & WhatsApp
Merkez Santral Hattı: +90 212 249 1981
Merkez Santral CEP Hattı (Sadece Aramalar için): +90 533 747 64 21
Merkez Whatsapp Hattı (Sadece Whatsapp Yazışmaları için): +90 535 643 31 81
(İngiltere, Kanada, İrlanda, Malta, Amerika, Dubai, Avustralya Çalışmalı Diploma Programları, Work and Study , Dil Okulları , Yaz Okulları- İngiltere Childcare Programları)
GSM & WhatsApp
Akademik Üniversite Departmanı
GSM & WhatsApp
Yurtdışı Lise Departmanı
Güler Taylan Akar : +90 533 276 58 82
Work and Travel Work and Study Departmanı
Merkez Santral: 0212 244 25 72
Evrak Hatti(Sadece WhatsApp) : +90 507 388 4405
Global Vize Departmanı
Merkez Santral: 0212 244 25 72
ŞUBELERİMİZ
Ankara Şube – +90 541 571 03 90
Izmir Şube – +90 530 774 46 01
Antalya Şube – +90 242 316 48 87
Bodrum İrtibat - +90 535 643 31 81
İngiltere İrtibat - +44 7908 577897
Toronto - +1 437 830 07 28
TURSAB A grubu seyahat acentemiz uçak biletleri için:
Erkut Sahin - erkutsahin@globalvizyon.com
Muhasebe Departmani
Erkut Sahin - erkutsahin@globalvizyon.com
Ayrica mail adresimizden ya da web sitemizde yer alan başvuru formumuzdan da bizlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
E-mail : info@globalvizyon.com
Ön Başvuru Formu :globalvizyon.com/yurtdisi-egitim-ve-kariyer-programlari/
Hemen Bize Ulaş
Ülkelere Ait En Tuhaf 7 Yasak ve Nedenleri
- global vizyon
-
Sept. 7, 2022, 11:10 p.m.
Singapur’da sakız çiğnemek yasak
Genellikle her ülkenin yasaları birbirine benzer. Bu nedenle öğrenciler kendi ülkelerinde kanunlara nasıl dikkat ediyorsa, yurt dışı eğitim için gittikleri ülkelerde de öyle dikkat eder. Ancak bazı ülkelerde somurtmaktan sakız çiğnemeye, dar kot pantolon giymekten margarinin sarı olmasına kadar birbirinden tuhaf yasaklar var. Sizin için bu yasakları listeledik…
1. Singapur’da sakız çiğnemek yasak
Uzak Doğu’da küçük bir ada ülkesi olan ve dünyanın en iyi eğitim modeline sahip olmasıyla bilinen Singapur, gelişmişliği ve yüksek gökdelenleriyle dikkat çekmesinin yanı sıra tuhaf bir yasakla da biliniyor. Singapur’da sakız çiğnemek yasak. Ülkede sakız sadece eczanelerden kimlik göstererek alınabiliyor.
2. Kanada’da margarinin sarı olması yasak
Kanada’ya diploma, sertifika veya lisans eğitimi için gidecek öğrenciler, sarı margarin görmedikleri zaman şaşırmasın. Kanada’da margarinin sarı olması 1870'lerden beri yasak. Bu yasağın nedeni ise margarinin tereyağı ile karışma ihtimali. Margarin üreticileri, ürünlerinin tereyağı gibi görünmesini sağlamak için sarı renk ekleyince kanun koyucular bunun yanıltıcı olduğuna karar vermiş ve bunun üzerine eyaletlerde sarı margarin satışı yasaklanmış.
3. İtalya’da somurtmak yasak
İtalya'nın Milano şehrinde kamusal alanda somurtmak yasak. Modanın başkenti olan Milano’nun bu yerel yasası çok eskiye dayanıyor. Hastane çalışanlarının ve cenazesi olanların ise bu yasadan muaf tutulduğu biliniyor.
4. Kuzey Kore’de dar kot pantolon giymek yasak
Diktatörlükle yönetilen Kuzey Kore’de, 2021 yılında dar kot pantolon giymek yasaklandı. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, "kapitalist yaşam tarzını" yansıttığı iddiasıyla dar kot pantolona yasak koydu. Kim Jong-un bu yasağı, “Kapitalist hayat tarzının en ufak bir işaretine karşı dahi dikkatli olmalıyız ve onlardan kurtulmak için savaşmalıyız” sözleriyle açıkladı.
5. İsrail’de burun karıştırmak yasak
İlginç yasakların bir diğeri de İsrail’de. Ülkede Yahudilere özgü Sebt gününde burun karıştırmak yasak. Bu yasak toplum içerisinde görgü kurallarına uyulması için konulmadı. Burun karıştırma sonucu kanama olabileceği ihtimali karşısında Sebt gününün kurallarının bozulmaması adına böyle bir yasağın gündeme geldiği biliniyor.
6. Tayland’da para üzerine basmak yasak
Güneydoğu Asya ülkesi Tayland’da, ülkenin resmi parasının üzerine basmak yasak. Tayland parasının üzerinde kralın fotoğrafı olduğu için üzerine basılması durumunda büyük cezalarla karşılaşmak mümkün.
7. Fransa’da tren istasyonlarında öpüşmek yasak
Geçmişten bugüne tren istasyonları en çok öpüşme sahnelerinin gerçekleştiği yerler olarak ünlense de bunu Fransa’da yapamazsınız. Çünkü öpüşmek yasak. Öpüşme yasağının Fransızların trenlerin kalkışını geciktirmesini önlemek için konulduğu biliniyor. Demiryolu şeflerinin olası gecikmelerin önüne geçmek için böyle bir yasağı talep etmesinin ardından trenin olduğu istasyonlarda öpüşmek yasaklandı.
Uzman Danışmanlarımız ile Şimdi İletişime Geç
-
June 12, 2021, 3:37 a.m.
Kaplan English Los Angeles Dünyanın En İyi Üniversitelerinde UCLA’ya Komşu Bir Okulda Eğitim Almak Ayrıcalık Olacak!
Global Vizyon
Devamı -
June 12, 2021, 3:37 a.m.
Kings English Oxford Dil Kursları
Global Vizyon
Devamı -
June 12, 2021, 3:37 a.m.
St Giles English Colleges Eastbourne
Global Vizyon
Devamı
Dilediğiniz lisans projesini birlikte oluşturmaya başlayalım.