Hemen bize ulaş
Whatsapp’dan
Ulaşın
Mesaj Atın
Sizi Bilgilendirelim
Kişisel Bilgileriniz
Yurtdışı Eğitim Programları hakkında bilgilendirme maili almak istiyorum.
Lütfen Onay Kodunu Giriniz

Bilgilerinizin bize iletilmesi için Kullanıcı Veri Koruma Kanunu gereği numaralı telefonunuza SMS olarak gönderilen onay kodunu lütfen aşağıdaki kutucuğa giriniz:

Size En Yakın Zamanda Döneceğiz.

Global Vizyon Yurtdışı Eğitim'e göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Göndermiş olduğunuz bilgi formuna istinaden konusunda uzman danışmanlarımız en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

Anasayfa


https://www.globalvizyon.com/


İNTERNET SİTESİ ARACILIĞIYLA İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA VE MAHREMİYETİNE DAİR AYDINLATMA METNİ


Son güncelleme: 08.11.2021


1. Veri Sorumlusu Kimliği
Global Vizyon Eğitim Turizm Yayıncılık Reklam ve Danışmanlık Ltd. Şti.
Pazarlama Müdürlüğü
İstiklal Caddesi Kallavi Sokak No:1 Leon Apartmanı Kat 3-4 Beyoğlu İstanbul 34430 Türkiye
E-posta Adresi : kvkk@globalvizyon.com


2. Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği
6698 Sayılı Kişisel Verileri Korunması Kanunu’nun veri sorumlusuna yüklediği “aydınlatma yükümlülüğü” kapsamında hazırlanan işbu aydınlatma metni, www.globalvizyon.com adresini ziyaret eden ve kullanan ilgili kişilerin kişisel verilerini konu edinmektedir. Bu ilgili kişilerin kişisel verileri:
• İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi,
• Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi,
• Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi amaçlarıyla işlenmektedir.
3. İşlenen Kişisel Verilerin Hangi Amaçla Kimlere Aktarılabileceği
Kişisel verilerin aktarılmaması ve açıklanmaması önceliğimizdir. Bununla birlikte web sitesi tasarımında ve bilgi teknolojilerinde destek aldığımız tedarikçilerimiz gerekli güvenlik kriterlerini sağlamak suretiyle verilerinize erişebilirler.



4. Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi
Kişisel veriler web sitesindeki formların doldurulup gönderilmesiyle birlikte web sitesi ara yüzünden otomatik olarak e-posta hesaplarımıza düşer. Verileri toplarken “Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” hukuki sebebine dayanırız. Ayrıca bu formları doldururken ilgili kişi “rıza sunarsa” kendisine ticari elektronik ileti göndeririz.



5. KVKK’nın 11. Maddesi Kapsamındaki Haklarınız
İlgili kişiler KVKK’nın 11. maddesi kapsamında haklarıyla ilgili taleplerini yukarıdaki yazışma adresine iletebilirler.