Bize Ulaşın
Duyurular
Kampanyalar
Başvuru Formları
Hemen bize ulaş

Bize Ulaşın

Whatsapp’dan
Ulaşın

Mesaj Atın

Sizi Bilgilendirelim

Ön Başvuru Whatsapp
Kişisel Bilgileriniz
Yurtdışı Eğitim Programları hakkında bilgilendirme maili almak istiyorum.
Lütfen Onay Kodunu Giriniz

Bilgilerinizin bize iletilmesi için Kullanıcı Veri Koruma Kanunu gereği numaralı telefonunuza SMS olarak gönderilen onay kodunu lütfen aşağıdaki kutucuğa giriniz:

Size En Yakın Zamanda Döneceğiz.

Global Vizyon Yurtdışı Eğitim'e göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Göndermiş olduğunuz bilgi formuna istinaden konusunda uzman danışmanlarımız en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

Anasayfa
Global Visions International Education

Global Visions International Education tüm gün boyunca online ve ofis görüşmeleri ile sizlere hizmet vermektedir.


Yapmanız gereken tek şey online yada yüz yüze görüşmenizin randevusunu önceden oluşturmanız. Lütfen ofis görüşmeleriniz ya da online görüşmeleriniz için randevu oluşturunuz.


Ocak, Mayıs ve Eylül 2023 dönemi için ÇOK ÖZEL FİYATLARLA DIL OKULLARI, ÇALIŞMA İZİNLİ DİPLOMA PROGRAMLARI, WORK AND STUDY, WORK AND TRAVEL, MAAŞLI STAJ kayıtlarımız ve YURTDIŞI ÜNİVERSİTELERİNİN ÖZEL TÜRKİYE BURSLARIYLA GÜZ 2023 AKADEMIK KAYITLARI devam etmektedir.


Uzman danışmanlarımız sizlere aşağıdaki numaralardan telefon veya WhatsApp yoluyla destek vermekte, hem ofiste yüz yüze görüşme hem de çevrimiçi video Kanalları ile görüşme yapmaktadır.


Work and Study ve Akademik Programlar hakkında detaylı bilgi almak için yapmanız gereken tek şey ofis yada online randevusu oluşturmak yada aşağıdaki numaralardan uzman danışmanlarımıza telefon yada WhatsApp ile ulaşmak.


Danışmanlarımızın uzmanlık alanlarını ve GSM/Whatsapp numaralarını aşağıda bulabilirsiniz . Dilerseniz yüz yüze yada online görüşme yapmak için kendileri ile direk iletişime geçebilirsiniz.


Türkiye'nin Her Yerinden Ulaşabileceğiniz Santral : 444 1 287 Merkez Santral Hattı: +90 212 249 1981 Merkez Santral CEP Hattı (Sadece Aramalar için): +90 533 747 64 21 Merkez Whatsapp Hattı (Sadece Whatsapp Yazışmaları için): +90 533 590 23 61


Çalışma İzinli Programlar – Work and Study – Akademik Programlar- Dil Okulları- Yaz Okuları- Work and Travel – Maaşlı Staj Tüm Departmanlar için Randevu oluşturabileceğiniz Direk Santral Numaralarımız


GSM & WhatsApp

0533 590 23 61


(İngiltere, Kanada, İrlanda, Malta, Amerika, Dubai, Avustralya Çalışmalı Diploma Programları, Work and Study , Dil Okulları , Yaz Okulları- İngiltere Childcare Programları)


GSM & WhatsApp

0533 590 23 61


Akademik Üniversite Departmanı

 

GSM & WhatsApp

0533 590 23 61


Yurtdışı Lise Departmanı

Güler Taylan Akar : +90 533 276 58 82


Work and Travel Work and Study Departmanı

Merkez Santral: 444 1 287

Evrak Hatti(Sadece WhatsApp) : +90 507 388 4405


Global Vize Departmanı

Merkez Santral: 444 1 287


ŞUBELERİMİZ

Zekeriyaköy Şube – +90 533 276 58 82

Koç Üniversitesi Batı Kampüsü Şube - +90 533 590 23 61

Göktürk Şube – +90 530 150 78 02

Ankara Şube – +90 541 571 03 90

Izmir Şube – +90 530 774 46 01

Antalya Şube – +90 242 316 48 87


TURSAB A grubu seyahat acentemiz uçak biletleri için:

Erkut Sahin - erkutsahin@globalvizyon.com


Muhasebe Departmani

Erkut Sahin - erkutsahin@globalvizyon.com


Ayrica mail adresimizden ya da web sitemizde yer alan başvuru formumuzdan da bizlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.


E-mail : info@globalvizyon.com


Ön Başvuru Formu :globalvizyon.com/yurtdisi-egitim-ve-kariyer-programlari/


Ofislerimiz pandemi şartlarına göre düzenlenmiş ve gerekli tüm önlemler alınmıştır.

Bina girişinde güvenlik tarafindan ateş ölçümü ve HES Kodu kontrolü yapılmaktadır.

Bina ve kat girişlerinde dezenfektan, maske, kolonya basta olmak üzere hijyen ürünleri bulunmaktadir.

İki kattan oluşan ofisimizde bekleme alanlarimiz gayet genis ve havadardir.

Görüşme odalarimiz mesafe kurallarinin çok üzerinde standartlara sahiptir. Bu nedenle gönül rahatlığı ile mesafeli görüşmeler yapabilmektesiniz.

Ofisimizin temizlik görevlisi her görüşmenin ardından odalarimizi havalandırmakta ve dezenfekte etmektedir.

Her aksam ofisin genel temizligi yapılmaktadır.

Ofis görüşmesi yapmak isterseniz içiniz rahat olarak ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz.  



Hemen Bize Ulaş


https://www.globalvizyon.com/


İNTERNET SİTESİ ARACILIĞIYLA İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA VE MAHREMİYETİNE DAİR AYDINLATMA METNİ


Son güncelleme: 08.11.2021


1. Veri Sorumlusu Kimliği
Global Vizyon Eğitim Turizm Yayıncılık Reklam ve Danışmanlık Ltd. Şti.
Pazarlama Müdürlüğü
İstiklal Caddesi Kallavi Sokak No:1 Leon Apartmanı Kat 3-4 Beyoğlu İstanbul 34430 Türkiye
E-posta Adresi : kvkk@globalvizyon.com


2. Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği
6698 Sayılı Kişisel Verileri Korunması Kanunu’nun veri sorumlusuna yüklediği “aydınlatma yükümlülüğü” kapsamında hazırlanan işbu aydınlatma metni, www.globalvizyon.com adresini ziyaret eden ve kullanan ilgili kişilerin kişisel verilerini konu edinmektedir. Bu ilgili kişilerin kişisel verileri:
• İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi,
• Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi,
• Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi amaçlarıyla işlenmektedir.
3. İşlenen Kişisel Verilerin Hangi Amaçla Kimlere Aktarılabileceği
Kişisel verilerin aktarılmaması ve açıklanmaması önceliğimizdir. Bununla birlikte web sitesi tasarımında ve bilgi teknolojilerinde destek aldığımız tedarikçilerimiz gerekli güvenlik kriterlerini sağlamak suretiyle verilerinize erişebilirler.



4. Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi
Kişisel veriler web sitesindeki formların doldurulup gönderilmesiyle birlikte web sitesi ara yüzünden otomatik olarak e-posta hesaplarımıza düşer. Verileri toplarken “Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” hukuki sebebine dayanırız. Ayrıca bu formları doldururken ilgili kişi “rıza sunarsa” kendisine ticari elektronik ileti göndeririz.



5. KVKK’nın 11. Maddesi Kapsamındaki Haklarınız
İlgili kişiler KVKK’nın 11. maddesi kapsamında haklarıyla ilgili taleplerini yukarıdaki yazışma adresine iletebilirler.