

Global Visions International Education tüm gün boyunca online ve ofis görüşmeleri ile sizlere hizmet vermektedir. Yapmanız gereken tek şey online yada yüz yüze görüşmenizin randevusunu önceden oluşturmanız. Lütfen ofis görüşmeleriniz ya da online görüşmeleriniz için randevu oluşturunuz. Ocak, Mayıs ve Eylül 2023 dönemi için ÇOK ÖZEL FİYATLARLA DIL OKULLARI, ÇALIŞMA İZİNLİ DİPLOMA PROGRAMLARI, WORK AND STUDY, WORK AND TRAVEL, MAAŞLI STAJ kayıtlarımız ve YURTDIŞI ÜNİVERSİTELERİNİN ÖZEL TÜRKİYE BURSLARIYLA GÜZ 2023 AKADEMIK KAYITLARI devam etmektedir. Uzman danışmanlarımız sizlere aşağıdaki numaralardan telefon veya WhatsApp yoluyla destek vermekte, hem ofiste yüz yüze görüşme hem de çevrimiçi video kanalları ile görüşme yapmaktadır. Work and Study ve Akademik Programlar hakkında detaylı bilgi almak için yapmanız gereken tek şey ofis yada online randevusu oluşturmak yada aşağıdaki numaralardan uzman danışmanlarımıza telefon yada WhatsApp ile ulaşmak. Danışmanlarımızın uzmanlık alanlarını ve GSM/Whatsapp numaralarını aşağıda bulabilirsiniz . Dilerseniz yüz yüze yada online görüşme yapmak için kendileri ile direk iletişime geçebilirsiniz. Türkiye'nin Her Yerinden Ulaşabileceğiniz Santral : 444 1 287
Merkez Santral Hattı: +90 212 249 1981
Merkez Santral CEP Hattı (Sadece Aramalar için): +90 533 747 64 21
Merkez Whatsapp Hattı (Sadece Whatsapp Yazışmaları için): +90 535 643 31 81 Çalışma İzinli Programlar – Work and Study – Akademik Programlar- Dil Okulları- Yaz Okuları- Work and Travel – Maaşlı Staj Tüm Departmanlar için Randevu oluşturabileceğiniz Direk Santral Numaralarımız GSM & WhatsApp
(İngiltere, Kanada, İrlanda, Malta, Amerika, Dubai, Avustralya Çalışmalı Diploma Programları, Work and Study , Dil Okulları , Yaz Okulları- İngiltere Childcare Programları)
GSM & WhatsApp
Akademik Üniversite Departmanı
GSM & WhatsApp
Yurtdışı Lise Departmanı
Güler Taylan Akar : +90 533 276 58 82
Work and Travel Work and Study Departmanı
Merkez Santral: 444 1 287
Evrak Hatti(Sadece WhatsApp) : +90 507 388 4405
Global Vize Departmanı
Merkez Santral: 444 1 287
ŞUBELERİMİZ
Zekeriyaköy Şube – +90 533 276 58 82
Koç Üniversitesi Batı Kampüsü Şube - +90 535 643 31 81
Göktürk Şube – +90 530 150 78 02
Ankara Şube – +90 541 571 03 90
Izmir Şube – +90 530 774 46 01
Antalya Şube – +90 242 316 48 87
TURSAB A grubu seyahat acentemiz uçak biletleri için:
Erkut Sahin - erkutsahin@globalvizyon.com
Muhasebe Departmani
Erkut Sahin - erkutsahin@globalvizyon.com
Ayrica mail adresimizden ya da web sitemizde yer alan başvuru formumuzdan da bizlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
E-mail : info@globalvizyon.com
Ön Başvuru Formu :globalvizyon.com/yurtdisi-egitim-ve-kariyer-programlari/

Amerika'da Maaşlı Turizm ve Gastronomi Stajı ile Ayda 4.000 Dolar'a Kadar Maaş Kazanın
Amerika'da Maaşlı Turizm ve Gastronomi Stajı ile Ayda 4.000 Dolar Kazan
Amerika'da maaşlı staj programı; Turizm, Gastronomi alanlarında
uzmanlaşmış kişilerin, 12 - 18 ay boyunca Amerika'da profesyonel olarak aylık 4.000 USD'ye kadar maaşla staj
yaptığı programdır. Katılımcılar üst düzey otellerde, restoranlarda ve çeşitli
kurumsal firmalarında iş deneyimi elde ederken aynı zamanda İngilizce pratik
yapma ve farklı kültürlerle iç içe yaşama şansına sahip olmaktadır.

Amerika'da Hangi Firmalarda Staj Yapabilirsiniz ?
Amerika'daki bu staj programı; ACCOR,
Four Seans Hotel, Sheraton Group, The Ritz - Carlton, Marriott Group,
Hyatt, Hilton, Sage Hospitality gibi üst segmentteki otellerde; V Group, Soyko
International, Deliverlt Pharmacy Infusion Center, GSMK Tax gibi kurumsal
firmalarda gerçekleştirilmektedir.
Amerika'da Kazanç Miktarı
Bu alanlarda çalışan katılımcılar Amerika'da saatlik olarak 9-25 USD arasında bir gelir elde edebilirler (Aylık ortalama 2.000-4.000 USD)
- Haftalık minimum 32-40 saat arasında bir
çalışma süresi elde edeceksiniz.
- Haftalık olarak 40 saat üzerinde çalışıldığı
ek saatlerde 1.5 katı ücret elde edeceksiniz.
- Maaşlar 2 haftada bir paycheck şeklinde
ödenmektedir.
Programa Başvuru Süreci
1. Tarafımıza ulaşarak elde edeceğiniz İngilizce CV örneğimizi doldurup tarafımıza iletmeniz gerekmektedir.
2. CV değerlendirmenizin ardından Skype üzerinden İngilizce yeterlilik mülakatınız gerçekleştirilecektir.
3. Bu aşamanın ardından CV'niz Amerika'daki sponsor kurumumuz olan Alliance Abroad Group yetkilileri ile paylaşılacaktır. AAG yetkilileri ile de bir İngilizce mülakat gerçekleştirilecektir.
4. AAG yetkilileri ile gerçekleştirilen mülakatın olumlu geçmesinin ardından kurum danışmanımız ile birlikte iş seçimi yapılır ve ön kayıt işlemleri gerçekleştirilir. Bu aşamaya kadar sizden hiçbir ücret talep edilmez.
5. İş seçiminden sonra işverenle son mülakata girilir ve eğer karşılıklı anlaşma sağlanırsa gerekli evrakları tamamlama süreci başlar, job offer imzalanır ve vize aşamasına geçilir.
Gerekli Evraklar
Programa Katılım Şartları Aşağıdaki Şekildedir
• 20-35 yaş arasında olmak
• Son bir yıl içerisinde Turizm Otelcilik, Gastronomi alanlarında ön lisans ya da lisans mezunu olmak ya da,
• İlgili alanlarda ön lisans ya da lisans mezunu olup en az 1 yıllık iş veya staj tecrübesine sahip olmak,
• Lisans veya ön lisans diploması yok ise alanında minimum 5 yıllık iş deneyimine sahip olmak,
• En az orta seviye İngilizce konuşabilmek.
Amerika’da maaşlı staj programı hakkında detaylı bilgi almak için detaylı bilgi formumuzu doldurunuz. Uzman danışmanlarımız en kısa sürede size dönüş sağlayacaktır.
Uzman Danışmanlarımız ile Şimdi İletişime Geçin
Bilgilerinizin bize iletilmesi için Kullanıcı Veri Koruma Kanunu gereği numaralı telefonunuza SMS olarak gönderilen onay kodunu lütfen aşağıdaki kutucuğa giriniz:
Global Vizyon Yurtdışı Eğitim'e göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Göndermiş olduğunuz bilgi formuna istinaden konusunda uzman danışmanlarımız en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.
Anasayfa
Öğrenci Yorumları
Merhabalar, ben Deniz Ecemnur Sevinç. Medipol Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman mezunuyum. Uzun bir bekleyişin ardından sonunda İrlanda vizeleri açıldı ve vakit kaybetmeden başvurdum. Danışmanım Merve Hanım’la birlikte Twin Okulu Genel İngilizce programına kaydımı gerçekleştirdim. Heyecanlı ve uzun bir bekleşin ardından 11’inci haftada vizemi aldım. Çok mutluyum! Bu süreçte bana her konuda titizlikle destek olan danışmanım Merve Ortakçı’ya ve tüm Global Vizyon ailesine çok teşekkür ederim.
Merhaba, ben Cansu. İrlanda Dublin’deki eğitimimin dördüncü ayındayım, her şey çok güzel ilerliyor. Şu anda Starbucks’ta barista olarak çalışmaya devam ediyorum, saatlik kazancım ortalama 10.40 Euro. Haftada 20 saat çalışarak hem yaşam giderlerimi karşılıyor hem de İngilizce pratiği yapıyorum. Okulda öğrendiklerimi, iş hayatında pratiğe döküyorum. İrlanda’ya ekim ayında geldim ve gelir gelmez zorluk yaşamadan iş bulma şansım oldu. Bu noktada daima beni destekleyen, her sorumda bana yardımcı olan danışmanım Semra Esgün’e sonsuz teşekkür ederim. Sizler de hem eğitim alıp hem çalışmak istiyorsanız İrlanda bunun en muazzam yer. İnsanlar inanılmaz sevecen ve yardımsever, kesinlikle tavsiye ederim.
Merhaba, ben Zahid.Lisans eğitimim devam ederken bölümüm gereği yabancı dilimi geliştirmek için dil eğitimimi yurt dışında devam ettirme kararı aldım. Bu yolculuğa; IEFT Yurt Dışı Eğitim ve Kariyer Fuarı’nda, ilgi ve alakalarından memnun kaldığım Global Vizyon ile tanışarak başladım. Yurt dışına dil eğitimi için gitmeye kesin karar verdikten sonra Ankara Global Vizyon ofisinden Özge Hanım ile tanıştım. Birçok ülke hakkında bilgi aldıktan sonra benim için en doğru kararın İrlanda olduğunu anladım. Emerald Dil Okulu için İrlanda’ya gidiyorum. Vizeye başvuru sürecinden, vizemin geliş tarihine kadar her zaman desteğini ve yardımını esirgemeyen; her zaman yanımda olan başta Özge Hanım olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
Merhaba ben, Anıl. Eli Dil Okulu için İrlanda vizemi aldım ve yarın uçuyorum. Uzun zamandır hayalini kurduğum İrlanda eğitimi için, uzun uğraşlar ve meşakkatli süreç sonrası mutlu sonra ulaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Başta Özge Hanım olmak üzere tüm Global Vizyon ailesine, bu süreçte yanımda oldukları için teşekkür ederim.
ELI Dublin Dil Okulu’na giden öğrencimiz Salih Demirci’den gelen bir fotoğraf. Öğrencimiz şu anda İrlanda’da, kendisine başarılı ve keyifli bir eğitim hayatı dileriz. İrlanda ELI Dublin okulunda çok sayıda öğrencimiz 25 hafta work and study programı yapmaktadır. Özellikle Cenker Ozan beyin Türk öğrencilere göstermiş olduğu çok önemli destekler nedeniyle Türk öğrenciler ELI İrlanda okullarına büyük ilgi gösterirler.